Saltelele pe care le-au adus in Romania au puterea de a-i face pe oameni sa viseze,
dar si sa aiba energia de a le pune in practica.

Să găseşti soluţii în loc să pierzi timpul plângându-te de ceea ce te nemulţumeşte. Să pui mai mult preţ pe fapte decât pe vorbe. Să călătoreşti prin viaţă cu ochii larg deschişi şi să te laşi inspirat. Să ai grijă de sufletul tău, dar să investeşti totodată în confortul tău. Să le oferi celorlalţi ceea ce ţi-ar plăcea ţie să primeşti.

Când doi oameni se regăsesc unul în celălalt pentru că împărtăşesc aceleaşi valori, o iubire trece proba timpului şi a distanţei, iar ideea unui partneriat în afaceri devine din vis realitate. Deloc surprinzător, Dana şi Răzvan, fondatorii LUISS, au devenit antreprenori din dragoste. Din dragoste pentru ei, pentru deco, pentru mirosul lemnului şi al lucrurilor bine făcute. Fără jumătăţi de măsură.

Tineri şi neliniştiţi de calitatea celor mai multe dintre serviciile disponibile pe piaţa românească în ceea ce priveşte segmentul home solutions, cei doi au pornit în căutarea celor mai bune saltele de dormit, parfumuri de interior, paturi şi lenjerii. Perfecţionismul de care doar un arhitect ca Dana putea da dovadă şi corectitudinea întruchipată de Răzvan, licenţiat în Drept, i-a condus în multe colţuri ale lumii.  Crescută odată cu afacerea familiei din industria lemnului şi moştenind de la tatăl său flerul de a recunoaşte calitatea, Dana nu a fost uşor de convins.

 

Au ştiut însă că au găsit ceea ce căutau abia într-o dimineaţă, într-un hotel de 5 stele din Austria, după un somn adânc şi odihnitor. Răzvan, care suferea de insomnii, a adormit de îndată ce s-a instalat în pat. Iar asta era cu adevărat ceva surprinzător. Decizia au luat-o pe loc:  Sunt mulţi oameni acasă, care dorm prost. Hai să aducem saltele şi în România.

 

Timpul avea să le demonstreze că făcuseră cea mai înţeleaptă alegere. Asta pentru că saltelele pe care le-au adus în Braşov au puterea de a-i face pe oameni să viseze, dar şi să aibă energia de a le pune în practică. Şi când dormi bine, înveţi să te bucuri din nou de viaţă şi de tot ceea ce are de oferit mai bun. Fie că e vorba de o lenjerie delicată, de un parfum de interior sau de un pat king size – detalii care fac diferenţa în ceea ce priveşte calitatea vieţii, şi pe care Dana şi Răzvan le-au adăugat  ulterior portofoliului de produse.